Anotace: Leknín bílý: Nymphaea alba, chráněná rostlina, ale zahrádkáři pěstují v jezírkách mnoho různobarevných druhů.
Paráda. Leknín je krásný květ. Ale kopretina, tak nějak k nám víc patří.
09.03.2008 20:47:00 | Verule
... tvoje básnička mne hrozně potěšila, protože mám ráda vodu a tahle vodní růže už brzy na našem rybníčku vykvete.
08.03.2008 18:55:00 | Rikitan
Hele, Psavče, neinspiroval náhodou tuhle básničku, krásnou mimochodem, můj komentář? Já vím, že si asi lichotím,ale...
08.03.2008 18:39:00 | Rikitan
Krásné, něžné, roztomilé... romantické. Tak mi to přijde, ale to nejspíš každému :)
06.03.2008 13:12:00 | Anewue
Pěkná a poučná anotace, básenka supr, krásná, na dobrou noc jak dělaná ... děkuji za ni :o)
05.03.2008 21:47:00 | NikitaNikaT.