Anotace: Taková malá miniaturka o jednom takovém únorovém dnu.
hmm...to zní moc dobře, budu o tom přemýšlet:). Není to haiku:D. Ale miniatura je to slovo, co jsem nemohla najít;).
16.07.2008 13:56:00 | fidgetypoet
předpisový haiku to není... ale jako miniatura fajn :o)
a co takhle místo medvědů medojedi... všude? :o)
16.07.2008 13:55:00 | hanele m.
Já měla z těch medvědů smíšené pocity:D. Ale bez nich by to nebylo ono...
10.04.2008 13:15:00 | fidgetypoet
nemůžu si pomoct, ti medvědi mě rozesmáli, to je perfektní verš :D; jednou v hračkářství jsem se rozhlédl a taky byli všude medvědi, to byl pocit...
ne, vážně - myslim to v dobrým, je to originální, dávám tip
23.03.2008 17:04:00 | drsnosrstej kokršpaněl