JARNÍ
Anotace: Litomyšl, 12. 3. 2008
Když kvetou první květiny v trávě
My dva tam možná ležíme právě
Ruku v ruce
Hřeje slunce
Slunce svítí, modré nebe, žádné mraky
Na jaře se snadno věří na zázraky
Přečteno 510x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Isobel, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)