Krásná krajina
Ach ty krásná krajino
ty přenádherná země
srdce jenom zapěje
ten pocit je i ve mně.
Jak mile voníš heřmánkem
a svěží jsou tvé řeky
i nebe hvězdné nad spánkem
jež přetrvalo věky.
Barev znáš snad tisíce
a krása je tvá sestra
když ostrým třpytem měsíce
si šiješ roucha pestrá...
Přečteno 322x
Tipy 8
Poslední tipující: Radouch, NikitaNikaT., Psavec, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)