Nakonec
Vím, stromy už nekvetou,
vítr se prohání,
v cestě mu větve nebrání.
S vyhaslou planetou,
ve vzduchu sténání,
nikde útěchy k dostání.
/A ty sníš,
rozum tě zastudil
A ty sníš...
už by ses moc rád probudil/
Né, nejsi bez viny.
Krvavé obzory,
na prázdných cestách závory.
Čteš loňské noviny.
Znáš cizí názory.
Dnes nikoho nic nebolí.
/A ty sníš,
rozum tě zastudil
A ty sníš...
a ve snu bloudíš, hledáš cíl./
Příroda bez lesku.
Kde už nic nežije,
tam se ni smrt nezapije.
Při prvním záblesku.
Padá kdo slabý je.
Druhý už všechno zabije.
/A ty si sníš,
my pořád nevíme.
Jen ty teď víš,
že takhle všichni skončíme,/
Přečteno 395x
Tipy 26
Poslední tipující: Woski, padající do neznáma, En, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Boleslava, C.alwen, STIMPRE, UCET KE ZRUSENI, Vlk v rouše, Meriel, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)