Rozvoněnou krajinou letních dnů
na křídlech z úsměvů stavím chrám
sluníčkovou horkost ze tvých rtů
až tě chytím kocourku zulíbám
zamilovanou báseň tobě dám
pár veršů jen než je posbírám
travičkovou cestičkou za tebou
utíkám prožít sen o nás dvou
kytičkovou vůni ve vlasech máš
pokaždé mě do nich miláčku zamotáš…..