Kohout
Běhá kohout za slepicí,
povinnosti plní.
Hospodář chce mít kuřata,
kohout zase zrní.
Kdyby jenom jedna byla,
zvládl by to lehce.
Na dvoře jich hejno běhá,
někdy se mu nechce.
Nemá si kde postěžovat,
je to vlastně k pláči.
Když nebude normu plnit,
skončí na pekáči.
Přečteno 456x
Tipy 40
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Danah, Verule, Bean, s.e.n, jaňa, Rikitan, Severka, Juan Francesco de Faro, drahý, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)