Konec zimy!
Anotace: Miluju teploucko!
Venku je pořád zima,
všichni sedí doma,
já i oni se nudíme,
až z toho šílíme.
Kdyby ta zima skončíla,
zábava by začala,
já i lidé kolem mne by se usmívali,
volně se pohybovali.
Časem by se voda ohřála,
a já se v ní koupala,
na sluníčku se vyhřívala,
a už nemrzla.
To si přeji,
už at se někde vyhřívam a drink piji!
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)