Jaro
Anotace: ...už aby tu bylo.
Jaro je když kvetou kytičky,
a ptáci zpívají po ránu písničky,
kdy nemusíme už zimní bundu si brát,
a sluníčko začíná příjemně hřát.
Tak už pospěš si jaro a pojď mezi nás,
až zavolej sluníčko,ať hřeje nás zas,
ať vidíme úsměvy na tvářích lidí,
vždyť jaro je to ,co nám tolik chybí.
a zas budou děti už venku si hrát,
a milenci budou zas v parku se smát,
a šeptat si slova co zahřejí srdíčko,
a na tvář jim při tom bude hřát sluníčko.
A rozkvetou sady a louky a zahrady,
a lidi tam budou zas tvořit své nápady,
a zvířátka ,housátka,kuřátka,včelky,
vše se zas probudí ze zimy velký.
Přečteno 579x
Tipy 9
Poslední tipující: ni.va, Rbb, STIMPRE, Dračičák, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)