Anotace: Vypadalo to tak slibně a najednou tu máme zase zimu...Brrr
Sbírka: Z mého života.
tvá kouzelná vesna..
přišla sem snad ze sna..
Jaro se prostě tak nějak líbí všem..
po zimě přichází jako po noci den..
25.03.2008 20:15:00 | Bean
To jaro a Vesna krásná
ve tvé básni jenom září
ale když vyjdeme z domu
moc vesele se netváří.
Sluníčko se snaží,hřeje
ale vítr to vše kazí
je mrazivý a moc duje
také sníh se k nám vnucuje.
Snad vše dojde k umoudření
a jak jsi to krásně psala
Vesna bude k potěšení
a my s jarem spokojeni.
20.03.2008 18:51:00 | s.e.n
krásné:)... jo zima je na prd... tenhle víkend jdeme přivítat jaro a abychom si na to vzali sněžnice:D
19.03.2008 21:58:00 | Šerák