Ledová královna
Anotace: To když jednou napadl sníh a já půl noci provolal s jednou slečnou ...
Má ledová královno, jak se ti dnes daří?
Už je téměř zima v kalendáři,
dnes v noci jsi byla prvně se mnou,
lehce si mě hladila svojí rukou jemnou.
A ráno bylo kolem bílé dopuštění,
tvůj dotek svět v hezčí mění
a já se také lepším stávám,
když po noci s tebou chvatně vstávám.
Přečteno 652x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)