Paní jara
Anotace: To sem měla zplodit do školní soutěže ... no jako víte jak, když se člověk do něčeho nutí, nikdy to není ono. Ale úplná hrůza to teda jako není! No, posuďte!
Vrátka zavírá, odchází Šedivá paní
Však pomalu a polehku
A za pár dní kratší spaní
A sníh tající na vlhku
Barvy vysvitnou z šedivých dní
Potkáme úsměvy na tvářích
Zpěv ptáčků přec tak pěkně zní
Den ušmudlaný rozzáří
Modré nebe, žádné mraky
Jen občas vítr do vlasů
To skoro začnem věřit na zázraky
Život na křídlech pegasů
Už je tady, nová Paní
Za starou dlouhá tlustá čára
Všem vyplatilo se čekání
Přichází Paní jara
Přečteno 529x
Tipy 4
Poslední tipující: Nút, Rbb
Komentáře (3)
Komentujících (3)