Jakýsi hlas záhadný ...
Les velkou záhadou
Pro tebe, to tedy je
Vkročíš tam
Jakýsi hlas záhadný hned slyšíš
Pravěkou moudrostí jsem naplněn
Jen naslouchej šumění korun stromů
Jdi ke kořenům mým
Dovíš se o sobě více než by si kdy čekal
Však naslouchání hlasu mému se musíš neustále učit
I tak jen kousek z mého tajemství poznáš
Ale i ten kousek poznat a pochopit
Smyslem tvého života může se stát
Vždyť příroda je vždy o nějaký ten krok před vámi
I když to často vnímáte naopak
Vy lidé
My lidé …
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (3)