Večerní
Anotace: Vzpomínka na Chorvatsko
Sluníčko nám z oblohy mžourá
a moře tiše skaliska bourá
tu zvuk cikád zní vzduchem
a malá ještěrka tady bloudí mechem
lidé si asi šeptají
co si vlny šplouchají
příběh o válce či lásce
světu či klaunovi v masce
co dávnověký příběh hraje
život, tak se jmenuje
a z něj kousek nám tu vyprávím
a doufám že vás tím příliš neotrávím
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Lea Aura, Nút, Varda
Komentáře (1)
Komentujících (1)