Čistá
Anotace: ...Bursík by měl radost:)
Z hlubokých lesů naději nesu
z potoku čirého dávám pít
jenom tak v trávě v jehličí mechu
zkouším žít
urvu si od huby,podávám ruku
potichu naslouchám přírodních zvuků
čistá je myšlenka jak krůpěje rosy
budu žít na stromě nahý a bosý
Přečteno 538x
Tipy 3
Poslední tipující: Tanzania, Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)