Jehlaspíchlas... Jsem rada ze jsi prisel , ano jaro je tady ... kez uz vsechno kvete.
06.04.2008 17:54:00 | carodejka
vapiti..Tuky , tuky,tak otevri okno at paprsky mohou pohladit i Tvoji tvař... krasny den Ti preji.
03.04.2008 19:06:00 | carodejka
ťuky, ťuk ... jsem tady ...
trochu zadýchané,
místy ještě mrazivé,
přesto již dokáži
skřehlými konečky prstů
po tváři něžně pohladit
...
02.04.2008 23:48:00 | vapiti
Je opravdu povedená, hned jsem se viděla v lese...a to jsem ve škole:)no jo ani hodina počítačů mi nezabrání ve snění...*ách*Opravdu kkrásné. Mohla bych si ji opsat do deníčku, kam si píšu pěkný básničky a citáty o přírodě???Prosím!!!=o)
01.04.2008 08:45:00 | Ness Mírněpoetická
mutil..Zase jsem tu smichy rvala div ze jsem se nepo....hihihih, jsi bájecny spolecnik,parti Ti za to muj dik...hihih .
30.03.2008 01:28:00 | carodejka