Deprese
Anotace: Báseň o ničem a pro nikoho...
Už se zase na mě valí.
Doufám, že mě opět svalí.
Žene se sem deprese
snad sluníčko jí odnese.
Možná v dubnu na apríla
s úsměvem se rozezpívám.
A když ne, tak nejspíš v máji.
Přinejhorším budu v háji.
Modré nebe, jarní kvítí
radost v srdci nerozsvítí.
Snad sluníčko odnese
tyhle jarní deprese.
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: hezule, Orichi, Rbb
Komentáře (5)
Komentujících (5)