Naše souznělé duše...
Anotace: Duše jenž nám dávají svobodu a pomáhají se vyrovnat se všemi útrapami....Duše jako stromy...
Každý z vás se jinak tváří,
každý jinak vypadá.
Každý omámí svou září,
každý jinak pomáhá.
To jsou ty vážené stromy,
jenž navždy stopu zanechají.
To jsou ti páni a dámy,
jenž své tajemství nám nenechají.
Drží ho v listech ukryté,
jen z šumění ho uslyšíš.
To je to slovo zakleté,
jenž už nikdy nezjistíš.
Všechny mají osobnost,
obalenou tajemstvím,
skrývá se v nich všechna ctnost,
kterou vpíšou vítězstvím...
Do trávy pod ně ulehneš,
zavřeš oči a sníš...
Tajemství před nimi neskryješ,
jen poslouchej a slyš...
to je ta mocná čarodějka,
v bílém rouchu dobrodějka...
Komentáře (1)
Komentujících (1)