Ach země teskná
Anotace: Ani nevím, jak to tvořím. Napadly mě první čtyři verše a pak už to šlo samo
Ach země teskná
plná ideálů
Ach země teskná
plná mrtvých králů
Ach země teskná
plná vyprávění
Ach země teskná
bojovalas v pěni
Ach země teskná
čí krev na tě stéká?
Ach země teskná,
pole, louka, řeka!
Ach země teskná
čí ruce tě ryjí?
Ach země teskná
plná tragédií
Ach, země teskná!
Z kořisti je lovec?
Ach, země teskná -
Atomovka, konec!
Komentáře (0)