Už zase mlaskáš
Anotace: bojím se, když mě nevidíš..................
Už zase mlaskáš
svýma pěstěma o stůl.
To tys ho koupil-a.
Vzpomínáš ještě
na doby,
kdy jsi mi
nosíval
do pokojíčku
potichu
první růže z naší zahrady?
Tak se prosím
dívej,
jak si k nim přivoním.
Voní po Tobě,
.................. lásko umlaskaná.
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Já Esther Ruth, cevert, Psavec, Bíša, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)