Pelatky a zárodečníky
Pelatky a zárodečníky
Vítr se mi zaplétá do vlasů,
sladkou chuť na jazyku,
přede mnou se kýve pampeliška,
sluníčko mrká na křivě rostoucí meruňku.
Kocourek opodál úzkostlivě čistí kožíšek
a hravě pomrkává,
tak bezděčně, jak jen to jde,
ukončím život květince vedle mě,
chňap, kocourku, to je pro tebe.
-Hpčííííííííííííííííí-
kocourku, já jsem na tebe alergická.
Přečteno 548x
Tipy 17
Poslední tipující: Lisa.Ginmi, Erion Fate, cevert, Dračičák, Pišák, Severka, jedam, Psavec, NikitaNikaT., Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)