Lesní zpovědnice
Anotace: Znám jedno krásné a klidné místo v náruči tichého lesa v ruhu pár stromů, kde sídlí místo klidu a míru a to mne inspirovalo k pár veršíkům.:-)
Sbírka:
Krajíc života
V království ticha vítr zpovídal tmu
jemnou a rozpěněnou v zimní vzdálenosti
s rybíma očima opuštěných jilmů
rostoucích v kruhu lesního tajemství.
Světlo se probudilo v branách zimostrázu
v zelenohněndé náruči zpovědnice klidu
Tam zozjímá víla na pokraji srázu
oděná Sluncem v bílý šat.
Přečteno 500x
Tipy 8
Poslední tipující: Dacryon Beata, Karonhisake, Květka Š., Walentine, Weylin
Komentáře (2)
Komentujících (2)