Jaro
Noc už se pomalu krátí,
dnes slunce vyšlo časně ráno.
Všechno, co připomíná zimu zmizelo.
Odleť i ty, černá vráno.
I slavík venku začal zpívat
a vzbudil nás radostnou novinou,
že všechny ledy už jsou pryč
a i všechny strasti pominou.
Zas láska milenců v lukách kvete,
jako kdysi ta tvá i ta moje,
je pomíjivá jako radost z beznaděje.
Tak jen radujme se, dokud jaro tu je!
Přečteno 685x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Chmýří pampelišek, Květka Š., Roger, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)