Anotace: Zařadil jsem to do "přírody", abyste si nemysleli, že si z Vás dělám jen srandu (kdybych to nezařadil ani mezi tu "srandu")... Každý vnímá, co chce a může... (... a chtělo by to vycentrovat)
taky mi to centrování nechybí ani u jedný z těch zatím dnes navštívených...
06.04.2008 21:18:00 | hanele m.
Bravo, třikrát bravo. Ale nesouhlasím s Tebou. Vycentrovat to by byla věčná škoda. Seš dobrej-držím Ti palce a už se těším na něco nového stejně nebo ještě víc duchaplného.
05.04.2008 10:20:00 | SZN