Povídání
Vzpomínat..je dovoleno
na věci ze snů voňavých..
Pojď..je otevřeno
tam v příslibech ztracených..
Tajemství..touhou propojeno
ve chvilkách společných..
Povídání..lehce oblečeno
do závratě slov kouzelných..
Být odraz..nekonečno
v zrcadle lásek nevšedních..
Smutky roztají..bude slunečno
doba přání splněných..?
..krásné jaro..
Přečteno 541x
Tipy 22
Poslední tipující: Roger, Milásek, maena, akneliam, excited, Vlk v rouše, Pišák, Kikuš, Danah, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)