Už není zamračeno
Anotace: konečněěěěě sluníčko:-)poslední verše samozřejmě nevydávám za vlastní...jinak je to pokračování té básničky kdy tady v Ostravě bylo furt nehezky
Je to krása
ta azurová masa
neboť po setmění
nastane tma
a potom rozednění.
Všechno náhle průzračné
jen už čekám,až začne
první pampeliška kvésti
jako ze slunka z ní sálá
světlo jakožto štěstí.
Problémy mizí
svět plný vizí
nálada stoupá,
na citové výkyvy
jsem náhle skoupá.
Tam,kde nad námi polkop trčel,
na křídlech větru už odfrčel
a nikde se už nekoná
ta blbost
často zvaná cyklóna.
Ptáčci zpívají
hnízdečko látají
jak pavouk svou síť
tak jen slunko sviť
ať mu dlouho šije
jeho stříbroskvoucí niť!!!
Komentáře (0)