Dneska narážím na samé pěkné věci, tadyi jinde! Co já toho už dneska spáchal v komentech...;o)
11.04.2008 23:35:00 | Kozoroh 1
Ach, ta je krásná...;o)
Jarní déšť svěžest kůži dal,
ač vlasy trochu splihlé máš,
(kdo by se trošky vláhy bál?)
Jsi krásná, když se usmíváš!
Oči září jak sluncí pár,
rty Tvé jsou tolik lákavé,
že i já se hned svésti dal
líbám je, kapky dešťové
mi chladí rozpálenou tvář
náruč má Tobě patří jen,
navždy v mém srdci místo máš
ať půlnoc je či jasný den
a nikdy, nikdy, nikdy víc
já, věř mi, šťasten tak nebyl,
a nelíbal krásnější líc,
když měsíc tvář svou zamrak skryl...
TDQ = trápení Dona Quichota ?
11.04.2008 23:32:00 | Kozoroh 1
Souhlasím...to bych také ráda, aby vše smyl déšť...pohlazení posílám
11.04.2008 09:51:00 | toužím.jít.dál
Jarní déšť je Život, to se Voda miluje se Zemí a já to často prožívám, jako bych se miloval i já, jako bych byl v té Jednotě neustálého Božího milování, té Lásky... a vlastně - jak bych mohl NEBÝT? :-))
11.04.2008 09:51:00 | Pavelpaja
JOoo, kéž by déšt dokázal smýt všechny bolístky, to bych si přála,aby pršelo pořád...
11.04.2008 09:48:00 | saddova