Broučci
Anotace: Něco jarního do slunečného odpoledne...
Sbírka:
Havěť
Měsíc se v rose vykoupal,
cvrčci hráli na přesličky
a střevlík, co tu píseň znal,
nazul si baletní cvičky.
Bublala voda v potoce,
na flétnu vlahý vítr vál
když střevlík tančil po louce
- a on tu píseň miloval.
Když půjdete tiše zdejším mlázím,
možná že zahrají i vám.
Poproste, oni se neurazí,
v tom lese patří ke hvězdám.
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., Psavec, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)