Anotace: .....
"Práci čest!" je tam jen pro legraci - že to "Všechna čest" může někdo brát moc vážně (a původně to tam ani nebylo).
11.04.2008 14:03:00 | Juan Francesco de Faro
všichni sme boží tvorečkové... někerý s křídlama, jiní bez - no ale uznávám že čeho je moc, až se ucho utrhne :o)
11.04.2008 13:55:00 | hanele m.