Anotace: V hodinách literatury se člověk může občas nudit. Kor při jarním vánku, který vane do třídy otevřeným oknem, tak moc chcete ven, že nevnímáte nic, jen chcete aby ta hodina už konečně skončila.
"Jaro je zimy retuší", to je moc zajímavý nápad. Není ale jinak ta báseň taková trochu moc čítanková?
11.04.2008 14:37:00 | CorrimsonTom