Příchuť jara
Anotace: ...nic nového pod sluncem, je to jaro :-)....
Už rozkvetly první květy magnólie,
V rádiu slyším, že Elvis žije.
Úsměv na tváři se mi vynoří,
Mám sílu překonat všechna pohoří.
Lehnu si do trávy,
Na nebi nadýchaný mrak,
Kde konec světa je? zeptám se jen tak.
Válím sudy z kopce,
Svět u nohou mi leží,
znovu jsem dítětem,
na dospělost vzpomenu si ztěží.
A k tomu zvonky nejkrásnější píseň hrají
Je JARO!
Dech se mi tají.
Přečteno 684x
Tipy 26
Poslední tipující: Pevya, Milásek, drsnosrstej kokršpaněl, s.e.n, malá a šikovná, Noc17, Belmon, Juan Francesco de Faro, W.O.K.O., Ctěný pán, ...
Komentáře (14)
Komentujících (13)