carodejka...Moc dekuji, jsi moc hodna , ja vim ze to tak nemyslel...jen si do me trochu pichnul rostak jeden..hihi ty krtky mu dam do zahradky nejmene dva...hihi.
13.04.2008 23:34:00 | carodejka
Myslím,že nic neurazí autora víc,než nařčení z kopírování...Neber na to ohledy,je to moc krásný...
13.04.2008 23:10:00 | Alan Black
jehlaspichlas..nekopiruji zadne autory , jsou to MOJE basne a moje myslenky, nectu SK .Neumanna.. asi Ti dam krtka na zahradku...hihih.
13.04.2008 20:08:00 | carodejka
"Lesů šál
řece zlíbá hráz"
Tak odlišné a přece čímsi blízké představy současně mi naskočily...
13.04.2008 18:19:00 | Juan Francesco de Faro