Jedna ryba povídá
Jedna ryba mi povídá,
nepůjdeme spolu do kina,
vypijeme spolu sud piva,
přes hory,
přes doly,
dáme pozor na kanály,
velké kaluže přeskáče,
malé kaluže projdeme,
ska nám do toho hrát bude,
dneska zmizíme,
na mys dobré naděje,
s baťohy se vypravíme,
než slunce vyjde,
měsíc v úplňku zapadne,
ska nám do toho hrát bude.
Přečteno 316x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., HannyJanny, Severka, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)