...je to takové moc příjemné vítání jara...
nebo bych řekl spíše jeho oslovení ať si pospíší
samo se sebou a už konečně příjde...
ten záměr toho očekávání v tom cítím ať jara
nebo lásky...
jinak je to moc hloubavá básnička u které musíš jít
až za slova abys pochopila ten smysl , co se v nich
skrývá...Jirka
22.04.2008 12:17:00 | kavec
hmmm, tak musím říct, že tahle se mi z těch všech tvých líbí asi nejvíc..:)
nevím čím to je..možná, že jsem jarní dítko..??:))
22.04.2008 11:12:00 | saddova