Jaro
Anotace: Tentokrát sem měla v noci dobrou náladu a ještě k tomu takovou jarní:)
Ležím tu v trávě
zavřené mám oči
čas pro mě stojí
jen svět se dál točí...
Přišlo zas jaro
cítím jeho vůni
Slyším zpěv ptáků
stromy se zhlížejí v tůni
Jaro je tady
slunce zas svítí
v trávě se válím
kolem mě luční kvítí
Zahoďte starosti
a pojďte taky ven
Kolem se dívejte
jak je dnes krásný den
Pro jarní náladu
do přírody musíte jít
Poznáte tu parádu
do duše vám vejde klid
Přečteno 545x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, jaňa
Komentáře (1)
Komentujících (1)