Anotace: Pozor..název může klamat...Co je asi bílý Akát ?
Sbírka: Krajíc života
Při prvním přectení se mi zdála náročná, ale když se člověk uvelebí s klidem a otevřenou fantazií, zjistí, že je krásná - lehce temně romantická... Takhle ji vidím já... Máš mou podporu v další tvorbě a těším se až si přečtu i ostatní Tvé verše...
28.04.2008 15:03:00 | Dacryon Beata