Labutě

Labutě

Anotace: :)

Sedím a dívám se před sebe,
Nikdo tu nesedí vedle mě.
Sedím tu sama a sleduju nehnutě,
ty dvě krásné bílé labutě.
Po malém jezírku plují si svobodně,
lidé neví že příchází o hodně.
Stačí jen sedět a tiše je sledovat,
není tak těžké přírodu milovat.
Je tak krásná a čistá,
jak já miluju tato místa.
Nemít místa kam můžu utíkat,
mé srdce by mohlo naříkat.
Všechny starosti ze mě opadnou,
jen krásné věci mě napadnou.
Tohle místo mě dokáže nabít,
máte smůlu,mě nelze zabít.
Jsem silná a jsem paní tohoto chrámu,
odejdu z něj,ale zase pozdě k ránu…
Zítra tu budu sedět zase nehnutě
a do noci sledovat můj chrám a bílé labutě.
Autor GhoticGirl, 27.04.2008
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Caracol, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krása.

17.06.2008 21:11:00 | J.U. Ray

líbí

Nádhera... každý máme to svoje místo:)...

27.04.2008 15:39:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí