Přeji si
Miluji když prší a kapky deště slívají mé tělo,
miluji když prší a přeji si, aby ještě hřmělo…
Aby hřmělo jak občas to bývá,
aby hřmělo tak, že jen odvážný z okna se dívá.
Přeji si jenom, aby lítaly blesky,
aby blesk za bleskem na nebi se leskly.
Přeji si jen, aby hřmělo celou noc
a přeji si, aby blesky ukázaly svou moc.
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)