Anotace: *
Adršpach mám za bukem, tisíckrát prolezlej, ale díky téhle básni ho již brzy musím navštívit znova:-)Mimochodem, nikdy jsem nepochopil název Adršpach, když tam všechno tak krásně voní, žádné pachy tam teda rozhodně zadršovány nejsou:-))
22.05.2008 10:40:00 | 6thSun
Ahoj Zuzanko, díky, že si ke mně chodíš číst:)je to fakt milé, moc už nepíšu, kdysi to šlo lépe, ale čím jse starší, tím mám asi méně slov:) Jinak ta tvá básnička je hezounká, jako malá jsem v Adršpachu byla, o to je to hezčí, protože všechno co se týká dětství je moc křehké:) tak jako tvoje básnička. Měj se moc hezky, papa Sunny(taky Zuzka:))
29.04.2008 23:01:00 | Sunny
Vykřičet to někde v Adršpachu mezi skálama, to by byla romantika.. úplně slyším jak se to nese ozvěnou..
29.04.2008 16:38:00 | W.O.K.O.
jee, tak to mně sedlo hnedka na první nádech. na první přečtení. pěkně sklouzne. šikovný kousek..
27.04.2008 19:24:00 | brooklyn