Všichni svatí
Zelené hory
brambory
v ohni opékané
svatý Jane
Já vzývám jediného Boha,
vzal mi roha
zeleného mužíka
tuláka, mnicha , klerika
Luhy a háje
POhádka máje
k srdcím se vetře
ach ,svatý Petře
já vzývám jediného boha
vzal mi roha
zelného mužíka
poutníka, mnicha, klerika
Řeky a potoky
stříbrné roky
šeptají do uší
svatý Matouši
Já vzývám ducha přírody
bohyni života a matku úrody
zelného mužíka
tuláka ,mnicha ,klerika
Jeskyně, skály
hrály
v mandlovém rubáši
ach svatý Lukáši
Já vzývám jediného Boha
vzal mi roha
zeleného mužíka
tuláka mnicha,klerika
,, at o už by snad stačilo, ne ? "
A to říká dko ?
Někdo ?
Snad svatý Petr,
co ztratil svetr
vinou mé pravpodivné básně
nad níž v údivu žasne.
a říká : ,,Ježkovy Zraky!"
Přečteno 512x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, brooklyn
Komentáře (1)
Komentujících (1)