Óda na déšť
Déšť - jako slzy
nekonečného žalu naší nemocné planety
Déšť - jako vláha
dopadající na květy
Déšť - jako posel
se znamením nového života
Déšť - jako symbol
vše věčně kolotá
Jarní déšť je zrození,
letní déšť rozkvět
do muže anebo do ženy
Podzimní slzy věští
splín či smíření
Pak bílý příkrov,chladný klid
znovuzrození
Tak jako slzy duši očistí
a nesou klid a špetku tolerance
i déšť jenž padá do listí
vyzývá: Další šance!
Přečteno 451x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Iva Borecká, Lota, toužím.jít.dál, Psavec, vodnař, Dračičák
Komentáře (5)
Komentujících (5)