MOpravdu moc krásné, p řesně takový typ bsní rvelmi ráda čtu a velmi ráda vtvořím. Máš v ní kouzlo, pravdu, čistotu...
02.05.2008 15:56:00 | Káňátko
zase cesta prašná pod nohama práší
zase květy rdesna můj smutek zháší
zase myš mi z meze do cesty vleze
ty kdo víš, víš jak je v lese
v lese je tónů, jako v nejdražším trombónu
a kdo to nepozná
ten hned teď ať..
klidně jde si dál la la la la la la la la
la la la la la la la la
mi to jen připomnělo:) dílko jinak.. no.. jak to říct a neurazit:)
02.05.2008 14:57:00 | melancholik