Anotace: Když zavřu oči, stále to místo vidím ajsem unešena.
Sbírka: Krajíc života
Krásné brnění v nitru cítím, ano - to místo opravdu takové je. Krásné to dílo, děkuji...
06.05.2008 17:19:00 | Dacryon Beata
...milá na přečtení,ale vyvolává závist a nutí zbalit kufry a vypadnout mezi stromy bez lidí :-)
03.05.2008 14:01:00 | WAYWARD