Čas lásky a máje
Na zem se snáší řetízky z paprsků,
zahřejí stromy i studené stráně,
ráno nalévá rosu z náprstků
a mlha překrývá oči krajině.
Symfonie barev vábí nás k sobě,
probouzí smysly v každém z nás,
vůně květů vévodí jarní době,
snad nespálí je žádný mráz.
Notový klíč otvírá ptačí serenády,
romantické ódy pějí do kraje,
zima už je bez nadvlády,
nadešel čas lásky a máje.
Přečteno 357x
Tipy 28
Poslední tipující: Gabrielle, střelkyně1, NikitaNikaT., Actafool, vodnař, Monsignore, Psavec, Bíša, LuciAngel, Alan Black, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)