Andělé v květnu
Blikala světýlka na zahradě
skřítci se schovali v mokré trávě
vody se rozlily v jedinou noc
andělé přijdte mi na pomoc.
Andělé svržení z oblaků
ochrańte krajinu zázraků
Květen se roztančil v lesním hradu
andělé Slunce zvou na poradu
Paní si sedla na židli
andělé stžežte mé obydlí
pokojem plyne čajová vůně
dětem je nejlépe v matčině lůně.
Andělé v květnu zrodili se
zpívali, tančili, smáli se
a z výšky starých věží
naši Zem oddaně střeží.
Přečteno 535x
Tipy 5
Poslední tipující: Polárka, Dacryon Beata, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)