Hvězda
Anotace: když se večer podíváte na hvězdnou oblohu pochopíte..
Hvězda
Je temná noc,měsíc na obloze se mi klaní,
Atmosféra je tak romantická a vzrušující,
Když v tom,
Padá hvězda a přímo do mých dlaní.
Je jako tajemství,co duši hřeje,
Tak zářivá a vábivá.
Je jako tichý smích,co na rtech lehounce se chvěje,
Ten mrazivý dotek plný energie.
Je jako touha,která spaluje,
Tak oddaná a všemocná.
Je jako láska,která štěstí daruje,
Tak vášnivá a bezmocná.
Je jako spása,jež přichází s prvním paprskem,
Tak lehká a uvolňující.
Je v ní krása,je ranním rozbřeskem,ta hvězda zářící.
Přečteno 370x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Borecká, kavec, el viento, melebele, labuť, danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)