Mám malou lahvičku Absinthu před sebou na poličce (spíš symbolicky, ještě jsem ho nikdy nepil). Trošku jiný odstín, než jak vnímám jaro já, ale nevadí. Taky se mi vybavil obraz z kavárny Slavie (Pijáci Absinthu, tuším, že se tam jmenuje, autora si teď ostudně nevzpomínám.)
09.05.2008 18:33:00 | Juan Francesco de Faro
tedaaa, každýmu chutná jaro asi jinak,ale to tve mi chutna, i kdyz nejsem fanda fernetu :))
09.05.2008 16:54:00 | saddova