Anotace: Tato báseň je opravdu jenom a jenom o větru!!! Jsem asi cvok, ale už od malička miluji vítr aj eho hebké doteky, jen tak si stoupnout nak opec a nechat se jím učesat, jak se mu zlíbí, hrát si s ním..
Sbírka: Krajíc života
CHYBA !! Váš tip již byl v minulosti udělen - snad tohle mluví za vše... =)
12.05.2008 08:21:00 | Dacryon Beata
Je to krásné a je to Tvé... živě vidím tulačku, kolem které z listí udělal vítr vír... Vidím, jak pokládáš svoji hůl... a vítr Tě přikryje listím... Vidím, jak prolítá Tebou a probudí i blaha vír v Tvém nitru...
11.05.2008 11:56:00 | Dacryon Beata