Lenoším
Anotace: ...loňská..do dnešního parna hodící se :o))
Lenoším….
Jsem nahé nic a slunce kůži mojí slastně olizuje…
(…možná má pocit, že jsem důra z Věstonic
a že jsem právě vylezla ze stinné skalní sluje!)
Lenoším…
Jsem potem slaným ochucená
a vítr vždy mi vlípne svěží polibek.
Jsem požitkář…i lenošivá žena…
i škvarek v zeleni…(i zlobr – jménem Shrek!:o))
Komentáře (1)
Komentujících (1)