Anotace: POcta básníkovi...Jeho verše mi zúsůstávají v srdci.
Sbírka: Krajíc života
Vše, co je v knize napsané můžeme sami spatřit, sami se dotknout, sami cítit... Díky přírodě kolem Bílovic, díky knize i uvnitř panelových krabic =)
11.05.2008 12:37:00 | Dacryon Beata